Danske Spil sætter odds på Fantastiske Fællesskaber

Danske Spil sætter nu odds på de otte finalister, der lige nu dyster om at blive landets fantastiske fællesskab og 100.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Danske Spil sætter nu odds på de otte finalister, der dyster om at blive landets mest fantastiske fællesskab.

TV2-regionerne har brugt sommeren på at finde frem til hver regions mest fantastiske fællesskab, og på lørdag løber finalen over skærmen, hvor regionernes fællesskaber skal dyste om at vinde 100.000 kroner til foreningen.

quote Hvis Idestrup får hele Falster til at stemme på dem, så kan de godt slå en større by som Aalborg

Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil

- Vi ser hele tiden på, hvor vi kan udfordre os selv, så vi ikke kun oddssætter traditionelle sportsvæddemål. Det har vi tidligere gjort med store TV-shows som X Factor og Vild med Dans, og derfor lå det også til højrebenet at sætte odds på Fantastiske Fællesskaber. Mange af os har selv et forhold til foreningerne og er vokset op med dem, og derfor har det da også været lidt ekstra sjovt at sætte odds på noget, som langt de fleste danskere forbinder med positive minder, siger Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil i en pressemeddelelse.

Der er længe til lørdag

Her i vores region er det Idestrup og Omegns Lokalråd, der er med i finalen.

Og hos Danske Spil er der ikke en storfavorit, men oddssætterne ser dog Jels Vikingespil og Tune IF som favoritter til at vinde landskonkurrencen.

Men der er længe til lørdag, som Danske Spil siger.

- Aalborg Garden har en god chance for at vinde, men i Aalborg er garden kun en af rigtig mange aktiviteter. Det adskiller dem fra nogle af de andre finalister. I Bagenkop på Langeland er det for eksempel ”Fiskerbyen Bagenkop”, der er nomineret. Bagenkop er ikke særlig stor, men den her nominering kan få hele lokalsamfundet til at stemme. Det samme kan siges om Mejrup - Det nære i det store og Idestrup og omegns lokalråd ved Guldborgsund. Hvis Idestrup får hele Falster til at stemme på dem, så kan de godt slå en større by som Aalborg, siger Peter Emmike Rasmussen.

Idestrup og Omegns Lokalråd vinder
Læs også
Vinderen af årets Fantastiske Fællesskab er fundet
Idestrup og Omegns Lokalråd vinder
Læs også
Vinderen af årets Fantastiske Fællesskab er fundet

Idestrup og Omegns Lokalråd vandt i september 50.000 kroner og titlen som årets Fantastiske Fællesskab i TV ØST’s sendeområde.

Afstemningen slutter under et stort fælles tv-show, der sendes live fra Kulturværftet i Helsingør den 3. november klokken 19.45-21:00. Du kan se showet på TV ØST's egen kanal eller streame på tveast.dk/live.


Nyhedsoverblik