Danmarks største børnefestival er slut – billetter til næste år udsolgt på fire timer

01:13

VIDEO: Se med, når børn interviewer børn på Vilde Vulkaner.

På blot fire timer blev billetterne til næste års Vilde Vulkaner i Vordingborg udsolgt.

Godt 11.000 børn og voksne fra institutioner, klubber og SFO’er landet over drog fredag hjem fra Danmarks største børnefestival - nemlig Vilde Vulkaner i Vordingborg.

Men allerede før, de sidste havde sagt farvel, begyndte billetsalget til næste års festival. Og helt som sædvanligt var der rift om billetterne.

- De er jo nervøse for ikke at få billetter til næste år. De har måske været afsted med deres 4. og 5. klasser i år, det vil sige, at deres 3. klasser derhjemme har gået og ventet på, hvornår de kunne komme på Vilde Vulkaner, siger Frank Villumsen, der er festivalleder for Vilde Vulkaner.

Udsolgt på fire timer

Der skulle heller ikke gå mere end fire timer, så var alle billetter til næste års festival udsolgt.

Vilde Vulkaner:

Første festival blev afholdt i 1995 med deltagelse af cirka 1.100 gæster fra SFO’er og har været afholdt hvert år siden i den første uge af skolernes sommerferie.

Vilde Vulkaner Vordingborg har nu deltagelse af mellem 9.000 – 10.000 gæster fra institutioner med børn i alderen 7-14 år.

Se mere

Spørger man publikum, så kan Vilde Vulkaner også noget.

- Det har været virkelig sjovt, fordi man kunne ligesom hygge med sine venner og høre en masse god musik, så det har været virkelig sjovt, siger Anna Henningsen fra Birkerød, der går i 4. klasse.

Anna Henningsen (tv.) har nydt at være på festivalen, som har varet fra den 3. til den 5. juli.  Foto: Kasper Larsen - TV2 ØST

Men det bliver alligevel godt at komme hjem. 

- Bare at komme hjem og sove i sin egen seng, fordi det er okay madrasser, men det er ikke det samme som ens seng, siger Anna Henningsen.

- Jeg glæder mig til at se min familie, men det er også lidt øv at komme væk fra musikken og sådan noget, lyder det fra Julie Bennetsen fra Tune, som går i 5. klasse.

Julie Bennetsen (th.) Foto: Kasper Larsen - TV2 ØST

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App