Brand i elscooter startede voldsom brand – flere evakueret

Sådan så der ud ved branden i Vig. Foto: Morten Sundgaard - skadestedsfotograf.dk

En brand i en elscooter antændte natten til tirsdag to ud af tre lader på en gård i Vig. Heldigvis kom ingen noget til ved brandene.

Heldigvis kom ingen noget til, men to længer på en gård i Vig i Odsherred blev natten til tirsdag ramt af store skader, da en elscooter brød i brand på en gårdsplads på en trelænget gård på Lille Egebjergvej.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Meldingen om branden indløb til myndighederne klokken 23.15 mandag aften, hvor en 29-årig mand ringede til politiet, og efterfølgende evakuerede en 87-årig mand ud af det brandtruede hus. Derudover blev flere andre beboere evakueret fra bygningerne, da der var frygt for spredning af branden.

To ud af tre længer i brand.

Frygten viste sig da også at være begrundet. Branden i el-scooteren bredte sig nemlig til to andre længer på gården. Dels til en lade, og dels til et hus med tre lejligheder.

- Slukningsarbejdet var ret langvarigt, og først ved firetiden var efterslukningsarbejdet ved at være overstået, siger Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet er ret sikre på, at branden er startet i elscooteren, men en brandundersøgelse skal nu fastslå endeligt, hvad fejlen var.

- Vi vil være helt sikre på brandårsagen, før vi kan sige det med sikkerhed, siger Charlotte Tornquist.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App