Efterforskningen er afsluttet: Brand, der kostede mor og søn livet, var et uheld

Det var et tragisk uheld, da en 31-årig mor og hendes 4-årige søn for en uge siden omkom i en brand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var et uheld, der startede den brand, som for en uge siden kostede en kvinde og hendes søn livet.

Politiet er færdige med undersøgelserne af den tragiske brand på Hovedgaden i Mørkøv den 21. september - og kan konstatere, at der ikke er sket en forbrydelse.

- De brandtekniske undersøgelser viser, at branden er opstået i køkkenet i forbindelse med et tændt kogeblus. Branden har udviklet sig meget hurtigt, og mor og barn har ikke haft mulighed for at komme ud af lejligheden, udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen.

Ingen forbrydelse bag

Branden blev anmeldt til politiet den 21. september klokken 14.32, og alarmen lød på voldsom ildebrand på første sal i en lejlighed på Hovedgaden i Mørkøv. En række brandbiler og mindst tre politikøretøjer var indsat i forbindelse med branden.

Brand Mørkøv
Læs også
Voldsom brand: Mor og 4-årig søn omkommet
Brand Mørkøv
Læs også
Voldsom brand: Mor og 4-årig søn omkommet

Teknikere har siden arbejdet på at finde årsagen til branden, og den er nu klarlagt.

- Vi kan fuldstændigt afvise, at der er tale om en forbrydelse, men derimod en brand, der er opstået som følge af et uheld. Det er en rigtig trist og sørgelig sag, siger Bjørke Kierkegaard.

Politiet understreger, at der ikke har været grundlag for at strafforfølge nogen i anledning af branden. De pårørende er underrettet vedrørende konklusionen af politiets brandtekniske undersøgelser.


Nyhedsoverblik