Borgmesterposten glippede: - Jeg frygter, at Stevns går i stå

Steen S. Hansen (S) er ærgerlig over, at han ikke bliver borgmester. Nu frygter han, at Stevns Kommune går i stå på udviklingsområdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det blev ikke til en borgmesterpost for Socialdemokraternes spidskandidat Steen S. Hansen (S) i Stevns Kommune denne gang.

- Jeg er ærgerlig over det, men sådan er det - det er politik, og jeg var rimelig afklaret i går. Jeg kunne kun få ti til at pege på mig. Det lykkedes ikke at trække de blå over, siger Steen S. Hansen (S) til TV ØST.

quote Jeg frygter, at Stevns går i stå på udviklingsområdet.

Steen S. Hansen (S)

Han havde håbet på en bredere konstituering. 

- Jeg synes, vi skulle arbejde på en bredere konstituering. Nu er det samme persongruppe, der forsøger at styre Stevns igen, og det gik ikke vanvittigt godt sidste gang. Jeg frygter, at Stevns går i stå på udviklingsområdet. Men jeg glæder mig til at se deres politik, siger han.

Kommunens største parti

Selvom Steen S. Hansen ikke sidder med borgmesterkæden om halsen i dag, er han alligevel tilfreds med valgkampen og med at være kommunens største parti.

- Nu skal jeg til møde i Økonomiudvalget, og så evaluerer vi hele valget, men jeg synes, at vi har kørt en fornuftig valgkamp, og vi er gået frem, siger Steen S. Hansen (S). 


Nyhedsoverblik