Borgmester: Nogen skal jo bruge vores daginstitutioner

Borgmester i Sorø Kommune, Gert Jørgensen (C), stræber efter at runde 30.000 indbyggere i kommunen inden for de næste to år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En nyudnævnt, lokal tilflytterambassadør fortæller de gode historier om Sorø til folk, der overvejer at rykke til kommunen.

Og det er et meget vigtigt stykke arbejde, mener borgmesteren i Sorø Kommunen, Gert Jørgensen (C).

- Bosætningspolitik er uhyre vigtig for os. Men det hele hænger sammen i det et hjul, der hedder erhverv, tilflyttere og velfærd og er forudsætninger for hinanden, siger Gert Jørgensen til TV ØST.

quote Det hele hænger sammen i det et hjul, der hedder erhverv, tilflyttere og velfærd og er forudsætninger for hinanden

Gert Jørgensen (C), borgmester i Sorø Kommunen

Han har nemlig store planer for den midtsjællandske kommune. På nuværende tidspunkt har Sorø Kommune nemlig 29.611 borgere, men ambitionen er at nå over 30.000 indbyggere inden for de næste to år.

- Vi har netop fået en fin placering på listen over erhvervsvenlige kommuner, og vi er dygtige til at tiltrække virksomheder. Nu skal vi tiltrække borgere, der vil arbejde og bo her. Og så har vi skabt velfærden, siger Gert Jørgensen og tilføjer:

- Vi skal jo have nogle til at bruge vores daginstitutioner. 


Nyhedsoverblik