32-årig knivdræbt: Borgere i Stubbekøbing mindes den afdøde

Mange har valgt at lægge blomster foran huset på Nykøbingvej i Stubbekøbing. Her boede den 32-årige mand, der lørdag aften blev knivdræbt i sit eget hjem. Foto: Jesper Truelsen - TV 2 ØST

Der er fyldt med blomster foran huset, hvor en 32-årig mand lørdag aften blev knivdræbt. Politiet afhører nu eventuelle medgerningsmænd.

Mange borgere i den lille by Stubbekøbing på Nordfalster har i løbet af denne weekend kigget forbi det gule hus på Nykøbingvej for at lægge roser og liljer og sætte levende lys.

I huset boede den 32-årige, der sent lørdag aften blev fundet knivdræbt i huset.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder på højtryk for at få klarlagt hele hændelsesforløbet i sagen, undersøge hvad der var motiv til drabet, og om der er eventuelle medskyldige. Af hensyn til efterforskningen er politiet fåmælte om sagen.

Vi er i gang med en række afhøringer og med at få klarlagt nogle bestemte personers færden

Søren Ravn, efterforskningsleder

- Vi er i gang med en række afhøringer og med at få klarlagt nogle bestemte personers færden lørdag aften, og det er vi nødt til at holde internt, indtil vi har en afklaring, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er leder af efterforskningen.

Artiklen fortsætter under billedet

Mange har valgt at lægge blomster foran huset på Nykøbingvej i Stubbekøbing. Her boede den 32-årige mand, der lørdag aften blev knivdræbt i sit eget hjem.  Foto: Jesper Truelsen - TV 2 ØST

Søndag eftermiddag blev en mand 31-årig mand fra lokalområdet varetægtsfængslet og sigtet for drabet ved retten i Næstved. Ved grundlovsforhøret kom det frem, at det var den 31-årige, der selv ringede til alarmcentralen, som han var i kontakt med i seks minutter. Han råbte til dem i telefonen, at de skulle skynde sig at komme. På gerningsstedet fortalte den sigtede angiveligt politiet, at han havde en kontrovers med den dræbte.

Mulige medgerningsmænd 

Efter drabet lørdag aften, var politiet talstærkt til stede ved huset i Stubbekøbing, blandt andet med en hundepatrulje. Det skyldtes, at den sigtede fortalte politiet, at der var nogen, der var løbet fra stedet. Anklagemyndigheden oplyste ved grundlovsforhøret, at de ikke kan udelukke, at der er mulige medgerningsmænd.

Den 32-årige blev dræbt af et knivstik i venstre side af brystet og på gerningsstedet fandt politiet en blodig køkkenkniv. Forsvareren forsøgte i retten at gøre gældende, at der ikke var forsæt til drab. Men retten besluttede altså at varetægtsfængsle manden indtil den 14. juni.

Gisninger om motiv

Den afdøde og den sigtede kendte hinanden i forvejen har politiet bekræftet. Ifølge Ekstra Bladet kan jalousi være et motiv til drabet, fordi den 31-åriges kæreste har kysset med den nu afdøde.

- Det er kun gisninger, og det vil jeg ikke kommentere på. Vi har ingen kommentarer til et eventuelt motiv for drabet, vi skal først have sagen klarlagt. Sagen er under to døgn gammel og der er en lang række tekniske undersøgelser, og vi skal også have foretaget en obduktion, før vi kan udtale os om motivet, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ifølge Ekstra Bladet har den 31-årige oplyst til politiet, at han lørdag havde drukket 6,5 liter øl.

VIDEO: Her fortæller efterforskningsleder Søren Ravn søndag om drabet:

01:19 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App