Børnehave inviterer dagplejere på strandtur

Børnehaven Solbakken fra Odsherred vil gerne arbejde mere sammen med områdets dagplejere. I dag inviterede de på fælles strandtur for små og store.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Naturbørnehaven Solbakken ligger smukt i Veddinge Bakker i Odsherred. Børnene kan lege på stranden og i skoven, og det vil børnehaven gerne dele med andre. Derfor havde de torsdag inviteret alle områdets dagplejere på strandtur.

- Vi holder en lille fest, hvor børnene også kan være med, siger 5-årige Mynthe fra Naturbørnehaven Solbakken.

- Og vi fanger krabber og fladfisk, forklarer Jakob på 5 år.

 
  Foto: TV2 ØST

Krabber og tangchips

De mindste børn skulle forcere både en stejl bakke og en hel de trappetrin for at komme ned på stranden, men de klarede det i fin stil. Da de nåede frem, var der bålstegte fladfisk, et bassin med fisk og krabber og produktion af tangchips, som de kunne muntre sig med.

 
  Foto: TV2 ØST

- Børnene skulle lige se det an, da vi kom herned, men så sad jeg lidt med dem, og de fik noget at spise, og så syntes de, at det var spændende, siger dagplejer Lene Worm fra Asnæs.

Hjælper hinanden

Børnene legede med hinanden hele formiddagen, og pædagogisk assistent i Naturbørnehaven Solbakken Tina Tjørnum er ikke i tvivl om, at det gavner både små, store og voksne at være sammen på tværs af alder.

- Vi har jo ældstegruppen, der skal i skole efter sommerferien, og de elsker at få besøg af de små. De hjælper hinanden, og så fortæller de, hvad man må og ikke må.

 
  Foto: TV2 ØST

Børnehaven håber på at kunne lave flere arrangementer med dagplejerne i fremtiden.

- Det er dejligt at opleve, og så får vi vist vores dejlige institution frem. Forældrene kommer jo og afleverer her, og så kan det være, at de vælger os, når deres børn skal i børnehave, siger Tina Tjørnum.

 
  Foto: TV2 ØST
 
  Foto: TV2 ØST
 
  Foto: TV2 ØST
 
  Foto: TV2 ØST

 


Nyhedsoverblik