Bølgesagen: Anonyme breve og beskyldninger om afpresning

Chefkaptajn hos Mols-Linien mener at kunne bevise, færgen ikke lavede bølger af nævneværdige størrelse og dermed være ansvarlig for en kvindes ødelagte knæ.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mols-Liniens chefkaptajn Flemming Ejlersen er en rutineret sømand med 21 år i rederiets tjeneste, og selvom rederiet er tiltalt for den 24.juli 2014, at have sejlet for hurtigt og være ansvarlig for en kvindes ødelagte knæ, så har han ikke til sinds at give nogle indrømmelser.

Flere gange belærte både han og en medtiltalt 46-årig kaptajn under onsdagens retsmøde politiets anklager og rettens søkyndige meddommere om, hvordan de skulle forstå hele sagen.

Det skriver Sjællandske.

Ved at fremvise to selvfilmede videoer, mente chefkaptajnen at kunne bevise at Mols-Liniens færger ikke laver bølger af nævneværdige størrelse, når de anløber til Odden Havn, også selvom fire vidner under strafansvar hævdede det modsatte.

Chefkaptajnen forklarede også, at rederiet havde modtaget et anonymt brev, der angiveligt kompromitterer den forulykkede kvindes forklaring, og samtidig tog chefkaptajnen selvstændigt ordet for at forklare retten, at den forulykkede kvindes mand havde forsøgt at afpresse rederiet for 55.000 kroner, for at afslutte sagen.

Beskyldninger som manden ifølge avisen kategorisk afviser, og han beskylder i stedet rederiet for at være arrogant, og for ikke at ville vedstå sit ansvar.


Nyhedsoverblik