Bestilt hastighedskontrol gav pote: Kørte 106 km/t i byzone

I går fangede politiet blandt andet en bilist, der kørte 106 km/t igennem en byzone, ved en bestilt hastighedskontrol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet fik for nylig en bestilling af en hastighedskontrol på Sneserevej i Tappernøje, og det var ikke i forvejen et af de steder, som politiet har identificeret som særligt udsat for høje hastigheder.

Men efter gårdsdagens måling bliver strækningen med stor sikkerhed ført på listen over de faste målesteder, fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er den højest tilladte hastighed 50 km/t, men af de 364, der blev målt i går formiddags, kørte hele 147 for hurtigt.

Den hurtigste var oppe på 106 km/t, hvilket betyder, at han står til en ubetinget frakendelse af sit kørekort. Derudover blev der uddelt 19 klip og en betinget frakendelse.

Succes med "bestil en færdselskontrol"

Politiet skriver i deres døgnrapport, at det er et glimrende eksempel på, hvordan politi og borgere kan hjælpe hinanden. 

- Politiet er nu på bedste vis blevet gjort opmærksom på en strækning, hvor trafikanterne tilsyneladende har meget svært ved at overholdt fartgrænsen. Så endnu en gang kan vi se, at "bestil en færdselskontrol” er en god og effektiv ordning, der sætter fokus på de områder, hvor også borgerne mener, at det giver mening at måle. Tak for alle jeres bestillinger, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


Nyhedsoverblik