Cyklede i 36 timer: Beløb til kræftramte børn er fordoblet

Hele 200.000 kroner er samlet ind ved weekendens spinning i Slagelse. Pengene går til kræftramte børn. Foto: René Lind

En god portion udholdenhed til et spinningarrangement i weekenden i Slagelse betyder, at der er samlet hele 200.000 kroner ind ti Børnecancerfonden.

36 timers spinning non stop og en ”ondt i rumpen-krise” undervejs.

Det viser sig nu, at et velgørenhedsarrangement i motionscentret Aktiv Velvære i Slagelse den forløbne weekend var det hele værd.

For cykelrytter Thomas Moesgaard på Team Rynkeby Vestsjælland samlede nemlig ikke blot 100.000 kroner ind, som arrangørerne først havde antaget, men det dobbelte. 

Numse-krise undervejs

Thomas Moesgaards begyndte at cykle fredag morgen klokken 6. Løbet varede 36 timer til lørdag aften klokken 18. Natten mellem fredag og lørdag var Thomas Moesgaard en anelse presset og fik en såkaldt ”ondt i rumpen-krise”, fortalte han lørdag aften TV ØST. 

- Min numse gik helt i stykker, men mit mindset var, at der er nogle, der har det værre end mig. Så jeg er frisk på at cykle 48 timer næste gang, sagde Thomas Moesgaard lørdag aften, da han steg af cyklen.

Artikles fortsættes under videoen.

00:40

De sidste minutter: Sådan ser man ud efter næsten 36 timers spinning 

Luk video

Og resultatet af weekendens folkefest, hvor over 300 mennesker kiggede forbi, viser sig nu at være endnu bedre, end arrangørerne først havde forventet. 

Team Rynkeby takker donorer

På Team Rynkebys Facebook side kan de nemlig fortælle, at rytterne endte med at samle hele 201.528 kroner ind til Børnecancerfonden. 

Og de takker mange gange med ordene:

- Den støtte, vi på Team Rynkeby Vestsjælland har modtaget, er fuldstændig fantastisk. Tak til alle der, donerede. 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App