Babette lukker restaurant efter 30 år: - Det har ikke været en nem beslutning

Efter 30 år lukker makkerparret bag Babette restauranten i Vordingborg. De fortsætter dog med catering.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter 30 år som en af regionens førende restauranter har Restaurant Babette netop meddelt, at de lukker.

I 30 år har Vivi Schou og Henrik Pedersen drevet gourmet-restauranten i Vordingborg. Men nu har de to valgt at sige stop.

- Det har - indrømmet - ikke været en nem beslutning, for på samme måde som Babette har været rammen om mange af vores gæsters bedste oplevelser, har den også været rammen om mange af vores bedste oplevelser, lyder det fra Vivi Schou og Henrik Pedersen i en pressemeddelelse.

aarets_kok_2018.jpg
Læs også
Årets kok er fra Restaurant Babette i Vordingborg
aarets_kok_2018.jpg
Læs også
Årets kok er fra Restaurant Babette i Vordingborg

- Men nu synes vi, at vi har ydet vores indsats for dansk gastronomi og glæder os til at tage fat på nogle nye hverdage. Vi siger derfor naturligvis først og fremmest tak til alle vores gæster gennem årene – heriblandt selvfølgelig især de mange stamgæster, som har fulgt os for nogens vedkommende næste hele vores karriere – og så siger vi tak til de rigtigt mange dygtige unge mennesker, som vi har haft gennem restauranten og gennem køkkenet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Makkerparret Vivi Schou og Henrik Pedersen som de så ud for 30 år siden.
Makkerparret Vivi Schou og Henrik Pedersen som de så ud for 30 år siden. Foto: Restaurant Babette

Makkerparret har nu besluttet at drosle en anelse ned for deres professionelle liv med Babette.

Fremover vil de dog stadig levere catering.

Men restauranten lukker altså - og den sidste åbningsdag bliver den 14. december.


Nyhedsoverblik