Avisbud blev overfaldet: Politiet har brug for offentlighedens hjælp

Midt- og Vestsjællands Politi har brug for hjælp til at finde to mænd, der for en uge siden overfaldt et rumænsk avisbud tidligt om morgenen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tidligt om morgenen den 25. juli blev et avisbud overfaldet på Plejerupvej tæt på Grevinge. Avisbuddet blev overfaldet omkring klokken 04.00.

Politiet beskriver overfaldet som ”røverilignende” og har brug for offentlighedens hjælp til at opklare det. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Mørk BMW fulgte efter

Inden overfaldet kørte avisbuddet i Bladkompagniets bil af mærket Fiat Doble fra Holbæk og ad rute 21 mod nord. Buddet kørte på Ny Holbækvej, Nykøbingvej og Plejerupvej mod øst. 

Det var i dette område, overfaldet fandt sted.
Det var i dette område, overfaldet fandt sted. Foto: Google Maps

Den sidste del af ruten fulgte en mørk BMW X5-model med tonede sideruder efter avisbuddet frem til gerningsstedet. Her blev avisbuddet revet ud af bilen og lagt på jorden af to gerningsmænd.

Den ene af gerningsmændene vogtede avisbuddet, mens den anden undersøgte avisbuddets varebil, inden de flygtede i BMW’en ad Plejerupvej i østlig retning. 

Kondiløber kom forbi

Under overfaldet kom en mandlig kondiløber forbi offeret, de to gerningsmænd og bilerne på gerningsstedet. Ifølge politiet havde kondiløberen en kort ordveksling med den ene gerningsmand, inden han løb videre mod øst.

Politiet vil meget gerne i kontakt med den mandlige kondiløber og andre vidner, der har set de to køretøjer i området før og efter gerningstidspunktet. De vil også gerne have henvendelser om de to mænd og deres BMW.

Mændene beskrives som:

  • Mænd
  • 25-38 år
  • Cirka 190 centimeter høje
  • Muskuløse af bygning
  • Begge havde sort, kort hår

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politis Lokale Effterforskning på telefon 4635 1448  eller det nærmeste politi på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik