Asnæs - Ugerløse græsmark

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aftenens afsnit er vi nået til etape 9 - turen fra Asnæs til Ugerløse græsmark

Det er ikke den mest spændende etape for naturelskere, fortæller vores guide Henning Vingeborg om dagens 14 km lange strækning. Langt det meste af turen er nemlig på asfalt.

Han begynder med at lokke Sille med på en afstikker til den økologiske gård Mineslund - med tilhørende slageterbutik. På gården lever studene det søde liv i to år, før de bliver kørt en kort tur til et lille slagtehus, hvor de bliver til gode bøffer og lækre pølser.

Efter nogle kilometers vandring møder Sille og Henning fotograf Ole Agerbæk, der ligger på ryggen i græsset og fotograferer nogle træer, der er gået ud. Måske trængte han til at se motiverne fra en ny vinkel, måske er han bare magelig... Bænkene ved Ugerløses gadekær er et oplagt sted at hvile fødderne, inden turen går videre til afslutningen ved Ugerløse Motel og Feriecenter. Stedet er specielt indrettet til handicappede - bl.a. kan man køre i kørestol helt ned til strandkanten.

Læs mere om etape 9 fra Asnæs til Ugerløse Græsmark på Sjællandsledens hjemmeside: sjaellandsleden.dk. Du skal klikke på den røde plet på kortet, der markerer den pågældende etape.