Trafikken på Storebælt genåbner i et spor i østlig retning efter uheld

Der er sket et færdselsuheld på Storebæltsbroen i østgående retning. Al trafik er lige nu stoppet. Foto: Anders Garde - TV ØST

Der er fredag aften klokken 20 sket et færdselsuheld på Storebæltsbroen i østgående retning. Trafikken er så småt begyndt at køre igen

Opdateret.

På Storebæltsbroen bliver der nu åbnet i 2. vognbane i østlig retning, mens der stadig bliver ryddet op efter uheldet. Politiet opfordrer bilisterne til at køre forsigtigt og tage hensyn til personalet.

 

En ulykke midt på højbroen på Storebæltsforbindelsen spærrer tidligere på aftenen al trafikken på broen. Ulykken skete omkring klokken 20. To biler var involveret i ulykken og fire personer er kørt til skadestuen.

Ulykken er sket i østgående retning, men uheldet gav også trafikale udfordringer i den modsatte retning, fordi den ene af de forulykkede biler holdte meget tæt på autoværnet i midterrabatten, og trafikanterne var derfor nødt til at tage farten af. 

Politiet opfordrer til tålmodighed

Vagthavende ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi opfordrer bilisterne til at være tålmodige. T

Mange har denne forlængede pinseweekend valgt muligheden for at tage i sommerhus eller at være sammen med familien. Derfor er trafikken i øjeblikket tæt på vejene. 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App