8. klasse har haft 26 lærere på halvandet år

En mor til en pige i 8.z på Borup Ris Skole i Fuglebjerg er frustreret over, at klassen ikke får den undervisning, den skal have.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er så store problemer i 8.z på Borup Ris Skole i Fuglebjerg, at en mor til en pige nu tager bladet fra munden.

Hun er så træt af, at klassen ikke fungerer, at hun fredag i Sjællandske står frem og fortæller om problemerne.

- Eleverne oplever jævnligt trusler og vold. Der er ingen faste rammer elelr struktur eller nogen, som de kan følge, og som går i front. Lærerne er ofte syge og går ned med stress på grund af dårligt arbejdsmiljø, siger Camilla Christiansen til avisen.

26 lærere på halvandet år

Hun har talt sammen, at klassen på halvandet år har haft 26 forskellige lærere og dertil kommer vikarerne. Hun er ikke i tvivl om, at det har påvirket undervisningen og miljøet i klassen, og hun begynder for alvor at frygte for hendes datters og klassekammeraternes afgangseksamen.

- Det er frustrerende. Eleverne har ikke haft undervisning i geografi, samfundsfag og fysisk/kemi, som er tre af de fag, de skal til eksamen i næste år. Og de har kun haft minimal undervisning i dansk, tysk, engelsk og matematik. Laura har ikke lært noget, siden hun startede i syvende, siger Camilla Christiansen.

Indsats i gang

Annika Bramming, der er skoleleder på Borup Ris Skole, erkender, at der er store problemer med klassen, men hun fortæller, at der er sat en del ting i værk for at rette op på problemerne.

Blandt andet er der indsat en støttelærer til de elever, der er udfordringer med, klassen arbejder med, hvordan man behandler hinanden, og så har de helt ekstraordinært været på en lejrskole for at styrke det sociale.

Også i 9. klasse er der lagt planer for klassen, der skal under et særligt et forløb, hvor der er fokus på at løfte elevernes faglighed.

 


Nyhedsoverblik