72-årig anholdt for at onanere på sin altan

En 72-årig mand er blevet sigtet for at blufærdighedskrænke flere forbipasserende, da han onanerede på sin altan. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rykkede onsdag ud til en lejlighed i Korsør. Den 72-årige beboer var nemlig blevet set onanere på sin altan.

Flere borgere i Korsør fik sig i går et formentlig uventet syn.

På en altan stod en afklædt 72-årig mand nemlig og onanerede. Det fik en forbipasserende til at anmelde hændelsen til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som rykkede ud til stedet.

- Der er nogle vidner, vi afhører for at få et godt indblik i, hvad der er sket derude. Og da vi mener, vi har nok til at anholde manden, gør vi det, fortæller vicepolitiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Nielsen.

Blandt vidner til hændelsen var også flere børn.

Erkender sigtelsen

Da politiet henvender sig til manden i sin lejlighed, er han ikke synderligt overrasket over at blive anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han erkender sig således skyldig i at have manipuleret sit lem foran andre.

Det er jo ikke meningen, at man skal gå i det offentlige rum og så blive forulempet af nogen, der blotter sig

Søren Nielsen, vicepolitiinspektør, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Han finder det interessant at stå og kigge ud over parken, mens der er mennesker derude, fortæller vicepolitiinspektør Søren Nielsen.

Den 72-årige mand blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt og efterfølgende løsladt.

Tager blufærdighedssager alvorligt

Søren Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at anmeldelser om blufærdighedskrænkelse kommer i ny og næ. Det kan både handle om blotteri og beføling af andre mennesker imod deres vilje.

Uanset hvad tager politiet sådanne sager alvorligt, fortæller vicepolitiinspektøren.

- Det er jo ikke meningen, at man skal gå i det offentlige rum og så blive forulempet af nogen, der blotter sig. Man skal kunne opholde sig på et grønt område med børn uden at blive udsat for det her, siger Søren Nielsen.

Og man skal ikke være afholdende med at tage affære, hvis man er udsat for noget grænseoverskridende.

- Føler man sin blufærdighedskrænket, så skal man selvfølgelig ringe til politiet, lyder opfordringen fra Søren Nielsen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App