Efterforskning fortsætter: 68-årig er stadig ikke fundet efter brand

Politiet har endnu ikke fundet 68-årige Kiehn Georg Andersen, hvis hus brændte søndag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tidligt søndag morgen brændte et hus i Ruds Vedby på Vestsjælland. Tirsdag har politiet dog stadig ikke fundet husets beboer, den 68-årige Kiehn Georg Andersen. 

- Vores efterforskning fortsætter. Vi ser på sagen med stor alvor, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Politiet var søndag talstærkt til stede ved huset med med hundepatruljer droner og efterforskere. De har endnu ikke fundet spor af manden, og politiet betegner fortsat sagen som "mistænkelig".

- Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig, sagde politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Artiklen fortsætter efter videoen

Huset brændte tidligt søndag, men politiet leder stadig efter dets beboer.

Brand udbrød tidligt søndag

Meldingen om branden indløb hos brandvæsenet klokken 06.09 søndag morgen.

Da der holdt en parkeret bil i indkørslen, frygtede man, at der kunne være personer i huset. Røgdykkere blev derfor indsat for at undersøge det brændende hus - dog uden at finde nogen. Konklusionen var derfor i første omgang, at ingen var kommet noget til ved branden - en melding, som politiet siden har modereret.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder offentligheden om hjælp til at opklare mysteriet omkring den forsvundne mand.

De vil derfor meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har informationer om den 68-årige mands færden.

Har du informationer i sagen så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Politiet leder I dag stadigvæk efter 68-årige Kiehn Georg Andersen, der bor i den ejendom i Ruds Vedby der I går brændte

Nyhedsoverblik