45-årig løsladt i sag om voldtægt af barn

En 45-årig mand, som er sigtet for at have voldtaget en dreng, er blevet løsladt og sidder ikke længere varetægtsfængslet. Den 45-årige er dog stadig sigtet i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den 45-årige mand fra Slagelse er sigtet for sammen med to andre at have voldtaget en dreng. Manden sidder dog ikkke længere varetægtsfængslet, men blev sat på fri fod for, ifølge politiet, "mere end en uge siden".

- Han er stadig sigtet, og der er stadig undersøgelser i sagen, men Landsretten har vurderet, at der ikke længere er behov for, at han skulle forblive varetægtsfængslet. Så han er løsladt, siger vicepolitikommisær ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag den 10. januar ved Retten i Næstved. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 24. januar, men Landsretten har altså vurderet, at der ikke var grundlag for at holde ham fængslet perioden ud.

Drengens identitet er ukendt 

Specialanklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Susanne Bluhm, sagde efter grundlovsforhøret til TV ØST, at manden er sigtet for at have voldtaget et ikke-identificeret barn, men at det derudover var sparsomt, hvad hun kunne afsløre af oplysninger i sagen.

- Manden er sigtet for på et ikke fastlagt tidspunkt, på et ikke fastlagt sted i forening med to andre medgerningsmænd at have voldtaget en ikke-identificeret dreng.

Den 45-årige er udover sigtelsen for voldtægt også sigtet for at være i besiddelse af børneporno.

Grundet forbrydelsens karakter fandt grundlovsforhøret den 10. januar sted for lukkede døre. Derfor er det kun selve sigtelsen, som må offentliggøres, og der er dermed ikke yderligere oplysninger om omstændighederne for hverken forbrydelsen eller anholdelsen.

 

 


Nyhedsoverblik