43-årig mand udsat for grov vold og røveri i sit hjem

Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En mand fra Sakskøbing blev natten til onsdag overfaldet i sit hjem. En mand og en kvinde er sigtet for grov vold og røveri.

Tre til fire brækkede ribben og skrammer i hovedet var den fysiske konsekvens af det overfald, en 43-årig mand blev udsat for natten til onsdag.

Overfaldet skete på mandens hjemmeadresse på Agervej i Sakskøbing.

Det oplyser efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Bo von Würden.

- Han blev udsat for et ukendt antal slag og spark. Også da han lå ned. Han blev desuden slået med en standerlampe, fortæller Bo von Würden om episoden.

Han bliver desuden slået med en standerlampe

Bo Von Würden, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Den 43-årige mand blev indlagt på Nykøbing Sygehus, hvorfra han anmeldte episoden til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Politiet har derfor anholdt en 39-årig mand og en 42-årig kvinde for det grove overfald.

Kendte gerningsmænd

De to anholdte er blevet sigtet for grov vold, og så er de blevet sigtet for røveri, da de angiveligt har stjålet en mobiltelefon og en iPad ved episoden.

Ifølge Bo von Würden færdes både forurettede og de to sigtede i misbrugsmiljøet, og forurettede kender de to, der nu er sigtet for episoden. Derfor var det heller ikke besværligt for politiet at foretage anholdelserne.

- Vi fik lavet nogle afhøringer og klarlagt, hvem det var, siger han.

De to sigtede var torsdag i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil nu forsøge at klarlægge episoden.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App