40-årig mand anholdt for overgreb mod 15-årig pige

00:26

VIDEO: Politiet søgte efter spor i stiområdet langs Rønnebækken mellem Nygårdsvej og Parkvej i Næstved. Video: Morten Spuhr - TV2 ØST

En mand fra Næstved blev fredag anholdt og sigtet for et overfald på en 15-årig pige på Figenvej i Næstved den 25. juni.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 40-årig mand, da de mener, han har overfaldet en 15-årig pige på Figenvej i Næstved. Manden er efter anholdelsen blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Politiet er dog sparsomme med, hvad der førte til anholdelsen.

- Han er blevet anholdt fredag eftermiddag ud fra noget efterforskning, som jeg ikke kan komme ind på, siger Ole Hald, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge den 15-årige piges anmeldelse skete overfaldet den 25. juni i tidsrummet 11:45 til 11:50 på en sti langs Rønnebækken i det østlige Næstved. Her blev hun ifølge anmeldelsen antastet af en mand i sort tøj. 

- Hun bliver antastet af en mand, som tager fat i hendes arm og siger, at hun skal gå med hende. Hun får vristet sig fri af manden et par gange og får nogle skrammer på armen - ikke noget alvorligt - og så opgiver han sit forehavende og forlader stedet i retning mod Nygårdsvej, lød beskrivelsen fra politiet efter anmeldelsen.

Politiet afspærrede området og brugte politihunde til at afsøge gerningsstedet.

Den 40-årige mand er løsladt igen, men kan forvente at blive indkaldt til en retssag. Ifølge vagtchefen skal borgerne i Næstved dog ikke være nervøse.

- Man kan have en forhåbning om, at manden tænker over tingene. Umiddelbart vil jeg sige, at man trygt kan gå tur i Næstved uden problemer, siger Ole Hald.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App