40-årig mand anholdt for overgreb mod 15-årig pige

En mand fra Næstved blev fredag anholdt og sigtet for et overfald på en 15-årig pige på Figenvej i Næstved den 25. juni.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 40-årig mand, da de mener, han har overfaldet en 15-årig pige på Figenvej i Næstved. Manden er efter anholdelsen blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Politiet er dog sparsomme med, hvad der førte til anholdelsen.

- Han er blevet anholdt fredag eftermiddag ud fra noget efterforskning, som jeg ikke kan komme ind på, siger Ole Hald, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge den 15-årige piges anmeldelse skete overfaldet den 25. juni i tidsrummet 11:45 til 11:50 på en sti langs Rønnebækken i det østlige Næstved. Her blev hun ifølge anmeldelsen antastet af en mand i sort tøj. 

- Hun bliver antastet af en mand, som tager fat i hendes arm og siger, at hun skal gå med hende. Hun får vristet sig fri af manden et par gange og får nogle skrammer på armen - ikke noget alvorligt - og så opgiver han sit forehavende og forlader stedet i retning mod Nygårdsvej, lød beskrivelsen fra politiet efter anmeldelsen.

Læs også
Politiet søger med hunde:
Pige overfaldet af midaldrende mand
Læs også
Politiet søger med hunde:
Pige overfaldet af midaldrende mand

Politiet afspærrede området og brugte politihunde til at afsøge gerningsstedet.

Den 40-årige mand er løsladt igen, men kan forvente at blive indkaldt til en retssag. Ifølge vagtchefen skal borgerne i Næstved dog ikke være nervøse.

- Man kan have en forhåbning om, at manden tænker over tingene. Umiddelbart vil jeg sige, at man trygt kan gå tur i Næstved uden problemer, siger Ole Hald.


Nyhedsoverblik