40-årig indbrudstyv anholdt: Ryk direkte i fængsel

Natten til torsdag blev en 40-årig mand fra Slagelse anholdt med en taske fuld af tyvekoster. Senere fik han en straksdom på 10 måneders fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der blev kort proces, da en 40-årig mand fra Slagelse blev anholdt natten til torsdag med en stjålet taske fyldt til randen med blandt andet en stjålet iPad Mini og flere mobiltelefoner.

Få timer senere fik han nemlig en straksdom på ti måneders fængsel.

Den 40-årige blev fanget efter en travl aften for indbrudstyven. Omkring klokken 22 onsdag fik politiet en melding om et indbrud på Baldersvej i Slagelse, hvor tyven havde brækket et vindue op og stjålet en iPad Mini.

Fanget med tyvekoster på sig

Et par timer senere blev endnu et indbrud begået på Borgergade i Vemmelev, men her blev tyven overrasket i stuen af husets beboer.

Han stak af, men politiet kom på sporet af ham på baggrund af præcise vidneforklaringer. Kort tid efter anholdt politiet den 40-årige, og han kom gående med en stjålen rygsæk fra indbruddet tidligere på aftenen.

Den 40-årige kom med på politistationen i Næstved, hvor han foruden onsdagens to indbrud blev sigtet for to indbrudsforsøg andre steder i Slagelse.


Nyhedsoverblik