Mand i alvorlig tilstand efter faldulykke: - Han har det ikke godt

00:36

En 39-årig mand er i kritisk tilstand, efter at han faldt 3-4 meter ned, da han var i gang med at reparere et tagvindue hos Kirkens Korshær i Korsør. Manden blev efter ulykken fløjet med lægehelikopteren til behandling på Rigshospitalet. Video: Lasse Antonsen

En mand faldt søndag ud af et vindue på Havnegade i Korsør. Foto: Lasse Antonsen

1 af 2

En 39-årig mand faldt ud ad et vindue og tre-fire meter ned på asfalten. Han blev fragtet til Rigshospitalet, og hans tilstand er alvorlig.

En mand blev søndag eftermiddag fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København, efter han faldt ud ad et vindue.

Ulykken er sket ved Havnegade i Korsør, hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik anmeldelsen klokken 13.32.

Politiet oplyste til TV ØST søndag, at hans tilstand var alvorlig og ikke stabil. Mandag morgen betagnes hans stilstand stadig som alvorlig.

- Han er stadig indlagt på hospitalet og har det efter omstændighederne ikke godt, oplyser Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Var ved at reparere et tagvindue 

Hvorvidt han er i livsfare, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt.

Der er tale om en 39-årig mand, som var ved at reparere et tagvindue på Kirkens Korshær. Her falder manden ud ad vinduet og tre til fire meter ned på asfalten. Han fik skader i ansigtet og brækkede flere ribben.

Der kom ikke andre til skade ved ulykken, oplyser politiet. 

Læs også Mand falder ud af vindue: Fløjet væk med lægehelikopter

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App