27-årig kvinde blev seksuelt misbrugt som barn

En 27-årig kvinde fra Odsherred fortæller om sin barndom i en dokumentar, hvordan hun blev seksuelt misbrugt gennem flere år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

27-årige Jeanet Pedersen fra Odsherred fortæller om sin opvækst i en dokumentar, der vises i aften. Barndommen var ifølge hende præget af seksuelt misbrug, dødstrusler og et liv, hvor hun blev lejet ud til fremmede mænd.

Det skriver Ekstra Bladet.

Jeanet Pedersen er med hendes egne ord blevet misbrugt systematisk af flere mænd, som var en del af hendes opvækst i Odsherred.  Det seksuelle misbrug stod ifølge Jeanet Pedersen på gennem 15 år.

Det fortæller hun om i dokumentaren ’Jagten- Mit liv som sexslave’.

- Lige så længe jeg kan huske, er jeg blevet misbrugt. Det var sådan, det var. Jeg satte egentlig aldrig spørgsmålstegn ved, siger Jeanet Pedersen i dokumentaren.

Misbrugt af en gruppe mænd

Hun blev angiveligt misbrugt af en gruppe mænd. På et tidspunkt vælger de at leje hende ud til fremmede mænd. Ifølge dokumentaren bliver hun lejet ud på gårde og hoteller, hvor de har samleje med hende.

- De betalte penge for det. Jeg ved ikke hvor mange, for jeg fik aldrig pengene, dem tog han (navn udeladt, red.), fortæller Jeanet Pedersen.

Turde ikke at fortælle det til omgivelserne

Da misbruget stod på, turde Jeanet Pedersen ikke at fortælle hendes omgivelser om, hvad der foregik.

Hun blev med hendes egne ord truet på livet af en af gerningsmændene.  Ifølge dokumentaren holdte han Jeanet Pedersen op med hovedet gennem en løkke og truede med at slippe hende, hvis hun sladrede.

I 2008 bliver overgrebene til en sag hos Midt- og Vestsjællands Politi, som sigtede tre mænd. Men på grund af manglende beviser, frafalder de sigtelserne.

Man kan se hele historien i dokumentaren ’Jagten – Mit liv som sexslave’, som bliver vist på TV3 klokken 21.00. 


Nyhedsoverblik