24-årig alvorligt kvæstet i motorvejsulykke

En 24-årig mand fra det vestlige Lolland er blevet alvorligt kvæstet i en ulykke på Sydmotorvejen. Ulykken skaber stadig lange køer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den 24-årige mand var passager i en varebil, der mandag eftermiddag kørte sydpå ad motorvejen.

Mellem afkørsel 40 Udby og 41 Vordingborg blev bilen klokken 15.40 af endnu uvisse årsager indblandet i en ulykke, da varebilen kørte ind i en lastbil.

- Passageren i varebilen har ifølge mine oplysninger fået hovedskader, og han er blevet fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet, siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Stefan Jensen.

Også varebilens 23-årige fører er blevet kørt til behandling på Nykøbing Falster Sygehus. Hans skader skulle dog ikke være ligeså alvorlige.

Chaufføren i lastbilen skulle ifølge politiet ikke være kommet til skade i ulykken.

Spærrede motorvejen

Uheldet spærrede motorvejen, mens ambulance og lægehelikopter arbejdede på stedet. Der skulle efter ulykken være dannet flere kilometer lange køer. 

Det ene spor er ifølge politiet nu åbnet, og trafikken kan igen passere. Men ifølge en trafikant på strækningen, så skulle der stadig være en ophobning af trafik.

Der kan ifølge politiet gå et godt stykke tid, før begge spor igen kan benyttes.

- Der bliver ikke ryddet op derude, før en bilinspektør har været ude og besigtige ulykkesstedet, siger Stefan Jensen. 

Biliiinspektørern skal forsøge at fastlægge, hvad der ledte op til ulykken.  Politiet har ikke endnu et klart billede af hændelsesforløbet, da de har endnu ikke haft mulighed for at afhøre vidner eller de involverede parter.

De pårørende er ifølge politiet blevet underretttet.


Nyhedsoverblik