22-årig varetægtsfængslet for dobbelt knivstikkeri i Korsør

En kvinde og en mand blev stukket med en kniv under ballade på et værtshus i Korsør fredag aften. Nu er den formodede gerningsmand varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den såkaldte J-dag endte brat for to personer i Korsør fredag aften. De blev begge stukket ned en kniv på et værtshus i byen.

Ofrene er en 49-årig kvinde og en mand på 57 år, der begge kommer fra Korsør, og overfaldet fandt sted på eller udenfor Tinghuskroen i Algade.

Kvinden blev ramt i maven, mens manden blev stukket i siden af overkroppen.

Både kniv og gerningsmand fundet

Overfaldet fandt sted omkring klokken 23:30 fredag aften, og der gik ikke længe, før politiet fik fat i den formodede gerningsmand.

En 22-årig mand, der også er fra Korsør, blev anholdt i nærheden af værtshuset, og der blev fundet en kniv inde på Tinghuskroen.

Den formodede gerningsmand er sigtet for grov vold, og efter et grundlovsforhør lørdag morgen er manden blevet varetægtsfængslet frem til den 22. november. 

Barslagsmål

Politiet kan endnu ikke sige meget om sagen, men kort efter midnat oplyste vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen til Ritzau, at de to parter muligvis havde være oppe at slås, da der blev trukket en kniv.

- Omstændighederne har vi endnu ikke fastlagt. Vi er i gang med at afhøre vidner og aner ikke, hvad der er gået forud, sagde han.

Ingen af knivstikkene har givet livstruende skader på de to ofre, men de blev begge kørt til Slagelse Sygehus til behandling.

Lørdag morgen er den 57-årige mand blevet udskrevet, oplyser politiet.

Denne artikel er opdateret
Clock04. nov 2017, kl. 12:44
Oplysningen om, at manden nu er varetægtsfængslet.

 


Nyhedsoverblik