21-årig overfaldet af tre mænd: Kan være banderelateret

Billeder fra en tidligere episode i Næstved, hvor politiet rykkede ud til en bandekonflikt. Arkivfoto. Foto: René Lind

Natten til torsdag slog og sparkede tre mænd en 21-årig mand. Politiet antager, at overfaldet er er del af en verserende bandekonflikt.

Klokken 02.15 natten til torsdag fik politiet en anmeldelse om et overfald på Grønnegade i det centrale Næstved.

En patrulje rykkede ud til stedet og fandt en 21-årig mand, der var blevet overfaldet af tre andre, to 18-årige fra Korsør og en 21-årig tilsyneladende uden fast adresse.

De tre unge mænd havde slået og sparket den fjerde mand i ansigtet og på kroppen, hvorefter alle tre gerningsmænd var stukket af fra stedet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Men klokken 02.48 standsede patruljen en bil med de tre gerningsmænd, der alle blev anholdt og sigtet for vold. 

Læs også To rockere fra Næstved dømt skyldig i drabsforsøg

Identiteten på de involverede samt andre elementer i sagen leder politiet til at antage, at volden er en del af en verserende bandekonflikt i Næstved. Byen var i efteråret hårdt plaget af, at de to rockerklubber Bandidos og Satudarah skød efter hinanden på åben gade.

Bandeskyderi mod kiosk

Politiinspektør Kim Kliver ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST, at overfaldet i Næstved ikke har nogen sammenhæng til de senestes dages optrappet bandekonflikt på Lolland og Falster, hvor der natten til tirsdag var bandeskyderi mod en kiosk i Sakskøbing.

Episoden i Næstved betegnes ifølge politiet som en isoleret hændelse.  

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App