Politiet søger vidner: 17-årig røvet med kniv

Politiet søger vidner efter et røveri med kniv lørdag. Foto: Tina Holst Mortensen - TV2 ØST

Politiet søger nu vidner, efter en mand lørdag blev røvet af to gerningsmænd.

Det vakte undren hos flere borgere i Dianalund, da politiet søndag afspærrede et større område i Byparken og undersøgte med hundepatruljer.

Søndag kunne politiet blot oplyse, at det drejede sig om en anmeldelse om et røveri lørdag, men Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kommer nu med flere oplysninger i sagen.

En 17-årig mand fra Dianalund blev lørdag klokken 19.30 passet op af to mænd i Byparken i Dianalund. Den 17-årige blev slået, ligesom gerningsmændene både stak ud efter ham og stjal hans telefon og betalingskort. Derfor var flere patruljer til stede i området, ligesom der blandt andet blev undersøgt med hundepatruljer.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Politiet søger nu to gerningsmænd:

Den ene mand var cirka 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var almindelig af bygning og havde hverken skæg eller briller. Han var iført en sort hættetrøje, mørkeblå cowboybukser og havde en sort foldekniv. Han talte dansk.

Den anden var ligeledes 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var spinkel af bygning og havde ikke skæg eller briller. Han var iført en sort t-shirt med hvid skift, lyseblå cowboybukser med huller i. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring Byparken lørdag klokken 19.30. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App