18-årig anholdt for bilbrande i Slagelse

Arkivfoto. Foto: René Lind

En 18-årige er blevet anholdt og sigtet for flere ildspåsættelser i Slagelse. Han erkender at have antændt flere brande i byen.

En 18-årig mand er blevet anholdt og sigtet for flere ildspåsættelser i området omkring Ringparken i Slagelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falters Politi i en pressemeddelelse.

I første omgang er den unge mand blevet sigtet for en række påsatte bilbrande de seneste uger i byen - brande, som den 18-årige har erkendt at have antændt.

- Det er et stort og grundigt efterforskningsarbejde, der har ledt os på sporet af den 18-årige. Vi har været massivt tilstede i området - og det har sammen med vores iagttagelser gjort, at vi har fattet mistanke til den unge mand, siger vicepolitiinspektør Allan Holm fra forebyggelsessekretariatet og lokalpolitiet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Glad over anholdelse

Allan Holm ligger ikke skjul på, at han er godt tilfreds med anholdelsen.

- Efter flere ildspåsættelser i området er vi meget tilfredse med at have findet ham. Vi tager naturligvis disse sager meget alvorligt, da ildspåsættelserne skaber stor utryghed og kan være forbundet med stor fare, særligt i denne tørre tid, siger Allan Holm.

Den 18-årige blev anholdt torsdag, og fredag blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Læs også Bølge af påsatte brande fortsætter: Politiet søger vidner

Slagelse har tidligere været plaget af en række påsatte brande i især biler. Om den unge mand har spillet en rolle i disse forbrydelser er nu noget, som politiet vil undersøge nærmere. 

- Det er klart, at vi nu vil undersøge, om den unge mand kan forbindes med de uopklarede sager, der er om påsatte brande i området - både i Slagelse og også i Korsør, siger Allan Holm til TV ØST.

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App