Ultimatum til bestyrelsen i Næstved Arena: Gå af

Bestyrelsen i Arena Næstved skal skiftes ud, mener politikerne i Næstved Kommune. Kun hvis de går af er der flere penge på vej til arbejdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Arena Næstved skal have en ny, og mere professionel bestyrelse. Og får den det, så vil Næstved Kommune godt give en hjælpende hånd til at komme ud af krisen.

Sådan lyder beskeden til Arena Næstved fra politikerne i økonomiudvalget i Næstved Kommune, der mandag eftermiddag valgte at følge en række anbefalinger fra den rapport som analysefirmaet Frejo & Steen netop er kommet med.

Anbefalingerne var at udskifte bestyrelsen i Næstved Arena og tilføre flere penge til hallerne.

Økonomiudvalget lægger derfor pres på den nuværende bestyrelse; Hvis de træder af, så vil Næstved Kommune støtte med flere millioner kroner.

- Et næsten enigt økonomiudvalg har besluttet, at vi skal have en ny bestyrelse. En bestyrelse der er mere professionel, end den der er lige nu, siger Thomas Palmskov (DF), der er medlem af økonomiudvalget, til TV ØST.

Udvalget vil blandt andet afsætte tre millioner kroner i 2017 og 2018 til at styrke det samlede halkompleks. Her vil et arkitektfirma komme med forlaget til bedre fysisk sammenhæng med Næstved Hallerne.

Ifølge Thomas Palmskov (DF) så venter han, at en ny bestyrelse i hallen er på plads i januar eller februar.