¨

Næstved-arena bliver 20 mio. kroner dyrere

Foto: TV ØST

Den nye superarena i Næstved bliver 20 millioner kroner dyrere end planlagt. Skift af entreprenør og en kort tidsfrist presser projektet.

Budgettet på den nye superarena skrider. Det skriver Sjællandske.

Prisen ser lige nu ud til at blive 20 millioner kroner end de 70 millioner, der er sat af til projektet.

- Det har blandt andet kostet at skifte entreprenør. Og så er vi under et stærkt tidspres, fordi hallen skal være færdig til håndbold-VM i december. Vi har hele tiden været klar over, at de 70 millioner kroner ikke holdt, men det overrasker os, at det bliver 90 millioner, når tallene er lagt sammen, siger hans Henrik Knudsen, der er halformand.

Beder kommunen om hjælp

Han har selv skaffet 10 millioner kroner ved at lease udstyr i stedet for at købe, og han vil nu bede Næstved Kommune om de sidste 10 millioner kroner og håber, at den også vil stille garanti for leasingdelen.

Byrådet behandler ansøgningen 17. marts, og der er blandede holdninger til at yde støtte. Mens borgmester Carsten Rasmussen (S) er klar til at træde til, afviser Dansk Folkepartis Thomas Palmskov at yde støtte, ligesom han heller ikke ser nogen grund til, at Næstved lægger gulv til VM i kvindehåndbold i december.

Den nye arena skal efter planen stå færdig 1. november.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App