Billetter til EM-kvalifikationskamp er revet væk

Kvindelandsholdet i håndbold skal spille EM-kvalifikationskamp mod Rusland i Næstved. Der er totalt udsolgt, og de 200 restbilletter blev revet væk.

Tema: Arena Næstved i krise
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Først var der udsolgt efter 24 timer. Så blev der frigivet 200 restbilletter onsdag formiddag klokken 10. Blot 60 sekunder efter var der udsolgt igen.

Håndboldlandskampen mod Rusland er tilsyneladende en eftertragtet begivenhed. Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

I arenaen i Næstved mærker man også til den store interesse.

- Interessen for kampen har været overvældende fra start, og derfor havde vi også en fornemmelse af, at restbilletterne ville ryge hurtigt. Det har vist os, at håndboldlandskampe er et område, vi med ro i sjælen kan byde ind på i fremtiden, siger salgs- og eventchef hos Arena Næstved, Randy P. Thybo til Dansk Håndbold Forbund.

DHF oplyser, at såfremt der kommer yderligere billetter til rådighed, vil disse blive solgt i døren halvanden time før kampstart.

Weekenden efter kampen i Næstved spiller kvindelandsholdet OL-kvalifikation mod Rumænien, Montenegro og Uruguay i Aarhus, og der er stadig billetter til rådighed til alle tre kampe.