Altan-offer vågnede op til panik

Dennis Luisaeng var på den altan, der forrige weekend pludselig tippede. Han vågnede op til panik, men glæder sig nu over de små ting i hverdagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Festen på Hammerlodden i Nykøbing Falster natten til den 31. juli fik en dramatisk afslutning, da en altan pludselig kollapsede. På altanen stod seks personer, som faldt omkring seks meter ned og landede på en række fliser.  

En af dem var den 18-årige studerende Dennis Luisaeng, som slap fra ulykken med to brækkede ribben, en skadet højre arm, blå mærker og en slem forskrækkelse.

- Jeg kan overhovedet ikke huske noget fald eller noget som helst. Det var helt sort, fortæller han til TV ØST

- Jeg vågner op til panik og kan mærke, at der er sket et eller andet. Jeg tænker; det er bare en drøm, tilføjer han.

Værst gik det ud over to unge kvinder, der blev fløjet til Rigshospitalet, hvor den ene ifølge politiet stadig ligger i koma.

Nyder de små ting i hverdagen

- På trods af jeg faldt ned og ramte nogle fliser, så føler jeg mig sindssygt heldig over, at jeg ikke er død. Det kunne meget hurtigt være gået den vej, siger han.

-Jeg er blevet gladere for de små ting i livet, når jeg går ture eller ser på stjerner, fortæller han.

Som TV ØST tidligere har fortalt, viser de byggetekniske undersøgelser, at der var kraftige tæringer i de bærende jerndragere. Politiet kan dog endnu ikke fortælle, hvorfor altanen kollapsede.

Afviser voldsom fest på altanen

Dennis Luisaeng afviser, at der blev hoppet og danset ude på altanen den aften i forrige weekend. Han ønsker ikke at pege fingre af nogen i sagen, men han glæder sig over, at ulykke har skabt en politisk debat.

- Det skræmmer mig, at der ikke har været tjek på det, siger Dennis Luisaeng.

Ejeren af bygningen ønsker forsat ikke at udtale sig i sagen.